luni, 25 februarie 2013

Sapun cu unt de Shea, uleiuri esentiale de Lavanda si ulei de cocos

Contine: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de ricin, ulei de cocos, unt de shea, uleiuri esentiale de lavanda
Greutate: 130 grame
Pret:8 ron
Stoc epuizat

Sapunul cu lavanda este un sapun calmant, relaxant, linistitor. Este un remediu natural pentru multe afectiuni ale pielii.  Are proprietati antiseptice. Curata si parfumeaza, fiind solutia ideala pentru pielea sensibila, devitalizata si imbatranita.

Sapun cu unt de Shea si uleiuri esentiale de portocale si eucalipt



Contine: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, ulei de ricin, unt de shea, uleiuri esentiale de eucalipt si portocale.
Greutate: 120 grame si 70 grame sapunul in forma de inimioara
Pret: 8 ron si 5 ron sapunul in forma de inimioara

Untul de Shea contine cantitati mari de vitamina A, E si F. Este extrem de bun pentru pielea uscata sau imbatranita dar si pentru afectiuni dermatologice. Printre altele are si propietata de a apara pielea de razele ultraviolete. Este un ingredient nelipsit din tratamentele cosmetice naturale din intreaga lume.

Sapun cu lapte, ylang ylang si lavanda

Contine: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de ricin, ulei de cocos, lapte, uleiuri esentiale de lavanda si ylang ylang.
Greutate: 120 grame
Pret: 8 ron

Ylang-ylang-ul este o planta exotica, foarte aromata, cu beneficii extraordinare pentru sanatatea omului. Uleiul esential de ylang ylang; relaxeaza intens, are actiune antidepresiva, alunga insomnia, scade tensiunea arteriala, are efect de afrodisiac.



Sapun cu miere

Contine: ulei de masline, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei de ricin, miere, uleiuri esentiale de lamaie, coaja de portocala.
Greutate: 120 grame
Pret: 8 ron

Sapunul cu miere are propietati hidratante, emoliente, calmante si de conditionare a pielii.