miercuri, 20 martie 2013

Untul de Shea si propietatile lui

 Untul de Shea este un ingredient nelipsit din tratamentele cosmetice din intreaga lume, pentru propietatile sale de hidratare si vindecare, pentru a proteja si conditiona pielea si parul deteriorat de soare, vant sau alti factori externi.

Propietati:
-Hidratant pentru pielea uscata si iritata;
-Revitalizant al pielii obosite, uscate;
-Penetrant, se absoarbe usor;
-Calmant, echilibrant;
-Anti-inflamator;
-Factor de protectie UV;
-Regenerant, promoveaza reinnoirea pielii;
-Stimulant, activeaza microcirculatia;
-Cicatrizant, accelereaza vindecarea plagilor;
-Stimuleaza sinteza de colagen care previne ridurile si alte semne de imbatranire.

Este recomandat pentru:
-Toate tipurile de piele in special cea uscata;
-Riduri si semne de imbatranire;
-Zone delicate ale fetei;
-Pielea iritata de la scutece;
-Pielea afectata si dura sau crapata;
-Vergeturi;
-Eczeme sau dermatite;
-Arsuri solare si rani mici de piele;
-Dureri musculare, oboseala si tensiune musculara.


Pret sapun natural cu unt de shea si uleiuri esentiale de portocale si eucalipt: 8 lei (120 grame) sau 5 lei (70 grame, in forma de inimioara).
Pentru comenzi si alte informatii va asteptam la sapunonline@gmail.com

vineri, 15 martie 2013

Sapunurile naturale contin glicerina

Un amanunt foarte important nestiut de majoritatea celor care nu au folosit inca sapunurile naturale este acela ca toate sapunurile de casa contin glicerina.
Chiar daca nu este trecuta pe etichete in urma procesului de saponificare intre uleiuri si hidroxidul de sodiu rezulta sapunul si...glicerina.
Trebuie neaprat mentionat ca glicerina care se gaseste in sapunurile de casa este glicerina naturala, in timp ce in sapunurile din comert cu glicerina o gasiti pe cea sintetica. Cea sintetica se obtine prin cracarea ( procedeu industrial de descompunere, la temperaturi si presiuni inalte, a unui compus organic în molecule mai simple, folosit mai ales in industria petroliera) petrolului.
Despre glicerina/glicerol gasiti scris si pe wikipedia.

joi, 14 martie 2013

O noua transa de sapun :)





Am facut o noua transa de sapun. Din pacatele pozele nu sunt cele mai reusite. Pot sa va spun insa ca este unul dintre cele mai reusite sapunuri pe care le-am facut. Are un miros discret dar bine definit de iasomie si mosc. Iar culoarea este una clasica pentru sapunurile cu glicerina. Acum il punem la uscat, iar mai apoi il gasiti in magazin.
Contine ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de masline, ulei de palmier, ulei de folarea soarelui, unt de shea si uleiuri esentiale de iasomie si mosc.

miercuri, 13 martie 2013

Sapun cu mosc si iasomie

Incepand de astazi avem in magazin si sapunul natural cu mosc si iasomie. Este ornat cu cafea macinata, insa nu contine cafea si in compozitie. Este un sapun parfumat si uscat timp de 8 saptamani, ceea ce ii garanteaza o viata mai lunga. Astept parerile voastre despre un sapun foarte drag mie.


Contine: ulei de ricin, ulei de cocos, ulei de masline, ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, ulei esential de iasomie, ulei esential de mosc.
Greutatea: 110 grame.
Pret: 7 lei.

luni, 11 martie 2013

Cosulete din hartie si cadouri pentru cei dragi

Incepand cu ziua de astazi gasiti la noi si cosulete din hartie. Acestea se pot achizitiona separat sau impreuna cu sapunurile naturale. Sunt rezistente chiar daca sunt din hartie si rezista foartea bine sub greutatea catorva sapunele. Sunt ideale pentru un cadou facut celor dragi sau pentru diverse decoratiuni.


Pret cosulet 10 lei.


Pret cadou cosulet si 2 sapunuri naturale la alegere 21 lei.


 Sapunelele sunt pregatite. Imediat pleaca catre voi. Puteti comanda fie la adresa de mail sapunonline@gmail.com fie pe facebook (http://www.facebook.com/sapun.naturalhandmade.5). In aceasta seara am o surpriza pentru voi. O idee minunata pentru cadouri.
Va doresc o zi si o saptamana frumoasa!